Energikonferen 2021

Datum: 8 december 2021
Plats: Online
Tid: 9:30

Energikonferen 2021

Startdatum: 20211208
Plats: Online
Tid: 9:30

Energi- och Miljötekniska föreningen bjuder in till årets Energikonferens den 8 december 2021 och under dagen kommer ni få höra föredrag från både Åsa Wahlström och Daniel Olsson.

Seminariet ges antingen på plats i Stockholm eller via webben. Mer information hittar du hos Energi- och Miljötekniska föreningen

Urval ur programmet:

Möjligheter med energieffektiviseringsstödet för flerbostadshus
Åsa Wahlström, Adjungerad Professor på Lunds universitet samt Affärsområdeschef, CIT Energy Management, håller föredrag om hur det nya stödet för energieffektivisering i flerbostadshus ger nya möjligheter för dig som fastighetsägare att komma längre med ditt energieffektiviseringsarbete. Det ger också goda alternativ för de byggnader som omfattas av att installera IMD för värme. Föredraget handlar om vem som kan få stöd, vilka åtgärder som är stödgrundande, hur stort är stöder och hur ansöker man. Dessutom ges exempel på hur stödet kan användas för paket av åtgärder i typiska 50- och 70-tals hus.

Många vinnare och större lönsam energibesparing med Totalmetodiken!
Daniel Olsson, CIT Energy Management, berättar om Totalmetodiken och nyttan med den, samt om ett nyligen sjösatt informations- och kurspaket för beställare och totalkonsulter.

Våra Partners